Bayilik başvurusu için: 0530 504 18 44

Facebook Birden Fazla Hesap Açmak

Facebook’ta birden fazla hesap açmak

Facebook’ta birden fazla hesap açmak isteyen pek çok kişi bulunabilir. Bunun için yapılması gereken bazı adımlar yer alıyor.

İster evde olsun ister ofiste olsun birden fazla kullanıcı hesabı açmak bazı kullanıcılar için hayat kurtarıcı bir çözüm yöntemi olabiliyor. Örneğin evde ortak bir bilgisayar varken ve aynı kullanıcılar birbirine güvenirken hesap açabiliyorlar. Bunun yanı sıra ofiste birden fazla hesap açılması gerekebilir. Bunun dışında bu sistemin kullanılma sebeplerinden birisi de bazı kullanıcıların birden çok hesap kullanıyor olması. Facebook’ta birden fazla hesaba sahip olmak oldukça kolay.

Facebook’ta birden fazla hesap açmak

Facebook’a giriş yaptıktan sonra Facebook giriş bilgilerinin hatırlanıp hatırlanmaması gerektiğini soruyor. Eğer kullanıcı bunu onaylarsa artık şifresiz bir şekilde giriş yapabiliyor. Eğer soru sorulmadı ise “Hesap -> Ayarlar ve Gizlilik -> Ayarlar” kısmına girip burada yer alan “Güvenlik ve Giriş” alanında giriş sekmesi bulunuyor. Burada “Giriş bilgilerini kaydet” yazısı bulunmakta. Kullanıcı buradan özelliği aktif ederek o hesabı kaydetmiş oluyor. Farklı bir kullanıcı hesabı açıldığında da aynı durum geçerli.

Bir kullanıcının hesabına giriş yapılmak istendiğinde sağ üst köşede yer alan ok işaretine tıklayıp “Hesap Değiştir” yazısına basmak gerekiyor. Burada farklı hesaba geçiş yapmak mümkün hale geliyor.

Birden fazla hesap açmanın avantajları ve dezavantajları

Facebook’ta birden fazla hesap açmak pek çok avantajı beraberinde getiriyor. Kullanıcılar birden fazla hesap açarak özellikle birden fazla hesap yönetiyor ise bu durum kullanıcı için bir kolaylık sağlıyor. Örnek vermek gerekirse sosyal ağ kullanıcısının bir ana hesabı bir de yan hesabı bulunuyor. Bu hesaplara hızlı bir şekilde geçmek için bu tür yöntem kullanılabiliyor. Bu da pek çok kişi için olumlu bir avantaj olmakta.

Bu durumun bir diğer faydası ortak kullanım alanı için olmakta. Eğer aynı cihazda birden fazla kullanıcı bağlanıyorsa sürekli şifre girme derdi bulunmaz fakat bunun bir dezavantajı bulunuyor. Her ne kadar güvenli bir yöntem olsa da eğer cihaz kötü amaçlı yazılım içerirse bu durum verilerin çalınmasına sebep olabilir. Yani o cihazda açık olan tüm hesaplar çalınabilir.


smm panel sitesi ile facebook abone satın al