Bayilik başvurusu için: 0530 504 18 44

Facebook Grupları Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Facebook grupları hakkında bilinmesi gerekenler

Facebook grupları hakkında bilinmesi gerekenler neler? Hepsini bu konuda sizler için detaylı bir şekilde derlemeye çalıştık.

Facebook, günümüzde 2.7 milyar aktif kullanıcı sayısı ile birlikte pek çok kişiyi sevindiren ve mutlu eden bir platform olarak karşımıza çıkıyor. Sosyal ağ devi Facebook, yalnızca arkadaşlar arasında sohbet etmek veya oyun oynamak gibi işlemler için kullanılmıyor. Aynı zamanda gruplar için de sıkça tercih edilen bir yer halinde bulunuyor. Facebook grubu kurarken gruplar hakkında bilinmesi gereken ve merak edilen pek çok şey bulunuyor. Bu konuda siz değerli üyelerimiz için grup sisteminin özelliklerinden bahsedeceğiz.

Facebook grupları hakkında bilinmesi gerekenler

Facebook’ta bilinmesi gereken şeylerden birisi grup kurmak olmakta. Özellikle yeni kullanıcılar sosyal ağ üzerinde nasıl grup kurulduğunu merak ediyor. Haber kaynağının sol kısmında yer alan “Gruplar” menüsü gruplar ile ilgili bilgiler içeriyor. Burada yer alan “+ Gruba Katıl” seçeneğine basarak bir grup oluşturmak mümkün. Kullanıcı gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra hemen grubu oluşturabilir ve üye çekmeye başlayabilir. İsterse öncelikle bazı düzenlemeler ile birlikte ve paylaşımlar yaparak grubu hazır hale getirebilir.

Kullanıcı Facebook grubunun grup gizlilik ayarını istediği gibi ayarlayabiliyor. Grup ayarlarından yapılabilen bu özelliği kullanan bir kullanıcı eğer grubu herkese açık yapar ise o grubun her kullanıcı tarafından görülmesini sağlar, paylaşımlar görülür. Eğer grup özel olarak ayarlandıysa grup paylaşımları gizli kalır, gruba katılmak gerekir. Şunu belirtmekte fayda var ki üye listesi hem katılan hem de katılmayan üyeler için görünmez. Üye ve yönetici listesini görmek için gruba katılmak gerekiyor.

Facebook grupları hakkında bilinmesi gerekenler arasında bir Facebook grubunun nasıl sayfaya bağlandığı olmakta. Bir Facebook grubunu Facebook sayfasına bağlamak o sayfanın grup yöneticisi olduğu anlamına geliyor. Ayrıca sayfaya giren kişiler gruba ulaşabildiği için insanların grubun varlığından haberi oluyor. Öncelikli olarak grup ayarlarına girmek ve biraz alt kısımlara inmek gerekiyor. “Gelişmiş Ayarlar” sekmesinde “Bağlı Sayfalar” kısmı yer almakta. Kullanıcı buradan istediği sayfayı ekleyerek sayfayı grup ile bağlayabiliyor.


En ucuz smm panel sitesi olarak bu konularda bilgi vermeye devam edeceğiz. Sitemiz ile güvenle facebook beğeni satın al