Bayilik başvurusu için: 0530 504 18 44

Gerçek Takipçi Satın Alma


Gerçek takipçi satın alma işleminin bu denli ön plana çıkması rastlantı değil. Özellikle artık smm panellerin kullanım oranının artmasıyla birlikte gerçek takipçi, aktif hesap, bot, sahte hesap gibi terimlerle çok daha sık karşılaşmaya başladık. Zaten paketleri incelediğimizde de etkileşimlerin bu standartları karşıladığını görebiliyoruz. Farklı fiyat etiketleriyle, farklı ihtiyaçlara göre tasarlanmış olan etkileşim paketleri herkese hitap edebilme özelliğine sahip.


Ancak ne olursa olsun bir kıyas yapıldığında gerçek takipçi bir adım öne çıkmaktadır. Bunu yalnızca takipçi noktasında da düşünmemek gerekiyor. Çünkü gerçek takipçi satın al dediğinizde hemen akabinde bu takipçiler aktif hesaplar olduğundan gönderilerinize beğeni yapabiliyor. Yorumlarda etkileşime geçebiliyor. İçerikleri paylaşabiliyor ve akabinde daha fazla organik takipçiye ulaşabilmeniz için gerekli olan yükselişin altın anahtarına dönüşebiliyor. Yani bir sosyal medya hesabının panelden temin etmesi gereken en önemli kriterin bu olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.


Şu sıralar tüm smm panellerde gerçek takipçi satışı ile ilgili bir seçenek bulabilirsiniz. Hatta artık bot takipçilerle sunulan etkileşimlere rastlamıyorken tam tersine gerçek kullanıcılarda bir artış yaşanıyor. Bunu ise iki farklı türde bize sunduklarını görebiliyoruz. Bazen kullanıcılar Türk hesaplar olarak sunulabiliyor. Bazı paketlerde ise global karışık hesaplardan gönderim sağlanıyor. Ancak her iki koşulda da hesaplar aktif ve gerçek olarak karşımıza çıkıyor.


 


Gerçek Takipçi Neden Önemli?


Aslında bunun teknik olarak pek çok sebebi var. İlk öncelik algoritma tabanında düşünülmelidir. Sosyal medya devlerinin çok gelişmiş kontrol mekanizmaları var. Aktif olmayan, sahte, bot hesapları tespit etme, engelleyip kapatma gibi eğilimler ise şu sıralar inanılmaz revaçta. Bu ise alınan hizmetin aktif olarak kullanılamamasına neden oluyor. Çünkü gerçek takipçi hizmeti alındığında bunun kalıcılığı mümkün iken bot takipçiler kapanan hesaplardan ötürü düşüşe neden olabiliyor.


Bir diğer taraftan gerçek takipçi servisi kullandığınızda hesabınızın yükselişi için algoritma negatif bir not vermek yerine pozitif bir not veriyor. Organik bir büyüme süreci gibi algılanan bu standart aslında SMM panel tarafından yapılan kademeli gönderimlerden kaynaklanıyor. Çünkü siz siparişi verdiğinizde anında yığılma yaşanmıyor. 15 dakika içerisinde teslimat başlıyor olsa bile etkileşime bağlı olarak değişken olan süreçlerle zamana yayılıyor. Bu zaman kimi zaman 6 saati buluyorken kimi zaman 48 saate kadar devam ediyor.


Böylece gerçek takipçi satın almadan önce bilmeniz gerekenler arasında en önemli kriteri de öğrenmiş oluyorsunuz. Bu tarz büyük mecraların kullandıkları yapay zeka destekli algoritmalar aşılamayacak kadar güçlüdür. Aşılmasının tek yolu ise gerçek ve aktif kullanıcı hesaplarının tercih edilmesidir. Kısıtlanan, engellenen, sınırlandırılan ve kapatılan hesaplara bakıldığında da ana faktörün bot hesap kullanım olduğunu fark etmeniz uzun sürmeyecektir. Kullanıcı hesaplarını kendi sosyal medya hesabınızın kriterlerine bağlı olarak seçmeniz yine etkileşimi arttıracak bir detay olabilir. Örneğin Türkiye menşei bir sosyal medya hesabına Türk takipçi almak gibi düşünülebilir.


 


Gerçek Olmayan Bot Takipçiler Zararlı Mı?


Gerçek Türk takipçi satışı yapan smm panellerin daha fazla ilgi görmesi yukarıda da bahsettiğimiz sebebe dayanıyor. Ülkemizde sosyal mecralarda içerik üreten hesapların neredeyse tamamı Türkçe içerikler sunuyor. Türkçe dil içeren bir içerik yapısına sürekli olarak global takipçilerin alınması dolayısıyla algoritmada negatif bir değerlendirmeye sebebiyet veriyor. Ki aynı şekilde kullanıcı deneyimini de olumsuz etkiliyor. Takipçileri inceleyen bir kullanıcı bunun organik bir süreç olmadığını hemen anlayabiliyor.


Oysa gerçek global takipçi satışı ile elde edilen bu hesaplar bot ya da sahte değil. Aksine gerçek ve aktif hesaplar olmasına rağmen Türkçe içerikleri takip etmeleri saçma bulunduğundan negatif bir etki yaratabiliyor. Bu tarz global karışık takipçiler tercih edilirken ya global bir içerik üretmek ya da karışık bir biçimde satın almak gerekiyor.

Bot takipçi satın alma işlemlerinin ise sosyal medyada ciddi bir zarara yol açacağını söylemeden geçemeyiz. Bu hesaplar kısa vadede çok hızlı bir yükseliş trendi yakalamaya sebep olabiliyor. Fakat sonrasında da aynı hızda bir düşüş gözlemlemek mümkün oluyor. Bu düşüş hem takipçilerin takipten çıkması olarak hesaba yansıyor hem de algoritmada geri plana düşmesine sebep oluyor. Haliyle hesabın organik olarak büyümesi imkânsız olurken mevcut hedef kitlenizi kaybetmeniz bile olasılıklar dâhiline giriyor.