Bayilik başvurusu için: 0530 504 18 44

İnstagram Birden Fazla Hesap Açma

Instagram’da Birden Fazla Hesap Açma

Video ve resimlerin takipçilerle paylaşıldığı sosyal medya sitesi Instagram, yaygın bir biçimde kullanılmaya da devam ediliyor. Son gelen özelliklere bağlı olarak da Instagram’da birden fazla hesap açma işlemi de gerçekleşebiliyor. Tek bir cihaz üzerinden aynı anda farklı hesapları rahatlıkla kullanabilmek böylelikle mümkün oluyor. Hesapları yönetmek adına geçiş sağlama işlemleri de son derecede makul olarak görülebiliyor. Kişilerin bir kerelik olmak üzere giriş yaptıkları bu ikinci hesaplarına mobil uygulamadan dahil olmaları hali de anlık olarak gerçekleşebilecek türde bulunuyor. Hem iOS hem de Android işletim sisteminde yer alan telefonlar için bu durumun makul olduğu da ifade edilebilecek bir konumda da sayılabiliyor. 

Instagram Hesaplar Arası Geçiş 

Sosyal medya uygulamasını daha etkin bir biçimde kullanarak; birden fazla hesaba sahip olan kişilerin hesaplar arasındaki geçişleri oldukça kolay bir biçimde gerçekleşebiliyor. Kişilerin var olan profil menülerine giderek; buradaki ayarları tıklamaları yeterli oluyor. Açılan sayfada da hesap ekleme seçeneğini tıklayarak bu işlemi gerçekleştirmek mümkün oluyor. Instagram’da birden fazla hesap açma hususunda da maksimum 5 hesabın aynı anda kullanılması durumu söz konusu olunuyor. Hesap bilgilerinin girilmesiyle birlikte kullanıcıların tüm Instagram hesaplarına yönelik bu şekilde hareket etmeleri de bir hayli kolay olarak dikkat çekiyor. Kullanıcı adı ve şifre girilerek bu hesapların kontrol edilmesi işlemleri anlık olarak hayata geçirilebiliyor. 

Instagram Hesap Kullanımı

 Instagram hesaplarını kullanacak olan kişilerin birden fazla hesabı tercih etmeleri durumunda geçiş yapmaları da bir hayli kolay olarak görülebiliyor. Bunun için de profil sayfasına giriş yapılarak, ekranın üst kısmında yer alan kullanıcı kısmını tıklamak yeterli oluyor. Sonrasında da herhangi bir hesaba geçişin gerçekleşmesi de söz konusu olabiliyor. Kasım 2015 tarihinden beridir. Instagram’da birden fazla hesap açma işlemlerine dair seçenekleri gündeme gelebiliyor. Kişilerin daha faal bir sosyal medya kullanıcısı olmalarında bu özellik de önemli bir yer tutuyor. Bu şekilde de bekledikleri gibi bir keyifli zaman geçirme ve paylaşım yapma durumu da kullanıcılara sunulacak yönde de yer alabiliyor.