Bayilik başvurusu için: 0530 504 18 44

İnstagram Efektleri

Instagram efektleri

Instagram son yılların en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biridir. Son zamanlarda bu uygulama üzerinden para kazanma şansının da oluşmuş olması ınstagramın daha çok kişi tarafından kullanılmasını sağlamaktadır. Bunun yanı sıra eklenen özellikler kullanıcıların bu uygulamada daha aktif olmasını sağlamaktadır. Instagram efektleri, ınstagramı daha eğlenceli bir hale getirmektedir. Neredeyse her kullanıcıların kullandığı bu ınstagram efektleri daha eğlenceli güzel fotoğraf ve videoların çekilmesini sağlamaktadır. 

Instagram efekt kaydetme 

Instagram üzerinde bulunan efektler ile çekilip atılmış story gönderilerinin üzerinde efektin ismi yer almaktadır. Bu isimleri tıklayarak efekt kısmına girebilirsiniz. Bu şekilde açılan sayfada efekti kaydet kısmı yer almaktadır. Bu kısma tıklayarak beğendiğiniz efektleri kaydedebilirsiniz. Kaydettiğiniz bu efektleri bulmak çok daha kolay olacaktır. Kaydettiğiniz bu efektleri story çekme için açtığınızı ekranda alt kısımda bulunan fotoğraf çekme butonunun sol kısmında yer almaktadır. Sağ kısmında ise rastgele efektler yer almaktadır. Sağ kısımda yer alan efektler birkaç gün içinde değiştiği için o kısımda yer alan ve beğendiğiniz efektleri kaybetmeden kaydetmeniz gereklidir. 

Instagram efekt arama 

Instagramda story çekme kısmının sağ tarafında yer alan ve günler içinde değişen efektlerin en sonunda efekt arama kısmı yer almaktadır. Bu efekt arama kısmına girerek efekt galerisine girebilirsiniz. Bu kısımda selfie, sevgi, renk ve ışık, kamera stilleri, ruh halleri, komik, çevredekiler, hayvanlar, bilim kurgu ve fantastik, garip ve korkutucu, etkinlikler, hayranlık, ortak hedefler, sürükleyici, dünya ar, oyunlar ve son olarak görünüş kategorileri yer almaktadır. Bu kategorilerden istediğinize girerek efektlere bakabilirsiniz. Ya da ismini bildiğiniz bir efekti efekt galerisinin sağ üst kısmında bulunan arama kısmına girerek aratabilirsiniz. Girdiğiniz efektin sol alt kısmında şimdi dene butonu yer almaktadır. Bu butona basarak arattığınız efekti derhal kullanabilirsiniz. Ayrıca bu kısımda efekti kaydetme butonu da bulunmaktadır. Ayrıca gönder kısmına basarsanız açtığınız efekti arkadaşlarınıza ya da diğer ınstagram kullanıcılara gönderebilirsiniz. 

Sizlerde son zamanların en popüler özelliği olan ınstagram efektlerini kullanarak hesabınızı daha eğlenceli bir hale kolaylıkla getirebilirsiniz.