Bayilik başvurusu için: 0530 504 18 44

İnstagram Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları

Instagram Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları

Instagram’a fotoğraflar yüklenmeden önce fotoğrafları düzenlemek için kaliteli bir Instagram fotoğraf düzenleme uygulamasına gereksinim duyulmaktadır. Bu durumda Instagram fotoğraf düzenleme uygulamaları hakkında detaylı analizler gerçekleştirilerek sosyal medya hesabınıza en iyi fotoğrafları yükleme şansına sahip olabilirsiniz. Mükemmel Instagram fotoğrafları için en iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları Instagram akışını bir sonraki seviyeye taşımaya yardımcı olacak çeşitli özellikler, filtreler ve araçlar sunmaktadır. En sevilen ünlülerin ve fenomenlerin Instagram fotoğraflarını düzenlemek için kullandıkları huji, VSCO ve lightroom gibi birçok ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması yer almaktadır. 

1-Adobe Lightroom

Lightroom sevilen Adobe suite uygulamasının kaliteli bir mobil sürümü olmaktadır. Uygulamanın kullanımı ücretsiz olurken Instagram fotoğraflarını bir üst seviyeye götüren renkli aydınlatma nitelikleri ile profesyonel kalitelere sahiptir. Sizlerde en eşsiz fotoğrafları takipçileriniz ile paylaşmak ve bu anları en özel şekilde ölümsüzleştirmek adına mutlaka bu alternatifi değerlendirmelisiniz. 

2-Foodie

Yemek resimlerini Instagram’da paylaşmadan önce çalıştırılabilecek en iyi Instagram fotoğraf düzenleme uygulamalarından biri olan bu alternatif sıklıkla tercih edilmektedir. 

3-VSCO

VSCO Cam  toplumumuz tarafından sıklık ve duyulan uygulamalar arasında yer almaktadır. İlçeler ve düzenlemelere gereksinim duyulduğu sürece bu uygulama bir ton yeteneği ile kişiye yardımcı olmaktadır. Kamera uygulamasından söz etmeden ve  Instagram filtrelerinden söz etmek mümkün olmamaktadır. Bu uygulamanın kullanım kolaylığı da yine aynı şekilde oldukça pratik olmaktadır. 

4-Snapseed

Instagram fotoğraflarını yüklemeden önce rötuş yapmaktan hoşlanan insanlar için tavsiye edilebilecek uygulamalar arasında yer alan bu uygulama gereksiz işler ile uğraşmadan çeşitli sezgisel düzenleme seçenekleri sunmaktadır.

5-Huji

Ünlülerin 90’ların Instagram fotoğrafı gibi göstermeleri için sıklıkla tercih ettikleri bu uygulama fotoğraf çekmek için bir vizörden göz atılmayı sağlayarak tek kullanımlık bir kamera gibi davranmaktadır.

6- Nebi

Hafif ışık ve benzeri efektler eklemek için tercih edilen bu uygulama eskitme hayranı olanlar adına kesinlikle cephaneliğe eklenmek istenecektir. En uygun ücret karşılığında yüksek kalitede hizmet görmek için bu uygulama tercih edilmelidir. 

7-Polarr

Işık sızıntısı gibi standart etekler elde edilebilirken pozlama ve parlaklık gibi alternatifleri de bulmak mümkündür.