Bayilik başvurusu için: 0530 504 18 44

İnstagram Gelir Elde Etmek

Instagramdan gelir elde etmek

Instagram, dünya çapında milyonlarca kişinin aktif olarak kullandığı bir sosyal medya platformudur. Bu mecrada büyük kitleler bulunduğu için büyük marka ve firmaların reklam yapmaları adına oldukça etkili bir saha oluşmuştur. Instagram kullanıcıları sayfalarını büyüterek belirli bir seviyeye geldikten sonra firmaların reklamlarını yapıp iş birliği projelerinde yer alarak önemli paralar kazanabilirler. 

Reklam almak için takipçi sayınız oldukça önemlidir. Bu nedenden dolayı takipçi sayınızı artırmaya çalışmalı gönderilerinizi oldukça kaliteli yapmaya özen göstermelisiniz. 

Takipçi sayısı nasıl artırılır?

Yukarda da değindiğimiz üzere takipçi sayısı reklam almak için oldukça önemlidir. Sizlerin takipçinizi artırarak reklam almanız için yapmanız gereken birkaç noktayı sizler için derledik. İlk olarak takipçi kazanmak istiyorsanız özgün içerikler oluşturmalısınız. Diğer sayfaları taklit etmeden yapacağınız bu özgün içerikler kullanıcıların dikkatini çekeceğinden takipçi sayınız artacaktır. Gündemi takip etmeli akımlara uymalısınız. Sürekli değişen bu akımlarla alakalı içerikler oluşturmalı videolar çekmelisiniz. Takipçilerinizin görüş ve önerilerini dikkate almalı onların fikirlerine değer vermeniz gerekir. Eleştirilere kapalı olmak sizlerin gelişimini olumsuz etkileyecektir. Büyümek isteyen sayfa sahipleri gönderiler hakkında ileri sürülen eleştirileri dikkate almalı ve o şekilde kendi içeriklerini değiştirmelidir. 

İşletmenizin sayfasını açmak

Instagram üzerinden para kazanmak sadece büyük firma ve markalarla reklam ve iş birliği üzerinden sağlanmaz. Sizler kendi marka ve kuruluşunuzun ınstagram üzerinde sayfasını açarak hem reklamını kendiniz yapabilirsiniz hem de bu sayfa üzerinden ürünlerinizi satabilirsiniz. Örneğin el yapımı sabun ve mum yapan kişiler ınstagram üzerinden bir sayfa açıp yaptığı sabun ve mumları bu sayfada paylaşarak reklamını yapabilir. Aynı zamanda reklamını yaptığı ürünleri satarak gelir sağlayabilir. Bunların yanı sıra el işi yapan kişiler örneğin makrome ve buna benzer ürünleri yapan kişiler de sayfa açarak da gelir sağlamaktadır. Şu an ınstagramda en çok butik sahipleri kendi sayfalarını açarak hem butiklerinin tanıtımını yapmakta hem de kıyafet, ayakkabı ve aksesuarlarının satışını gerçekleştirerek gelir elde etmektedirler. Instagram fenomenlerinin sayfalarında sizin firma sayfanızı etiketleyerek paylaşmasını sağlayarak daha fazla kullanıcıya ulaşabilirsiniz.