Bayilik başvurusu için: 0530 504 18 44

İnstagram Hesap Özetine Ulaşmak

Instagram hesap özetine ulaşmak

Instagram hesap özetine ulaşmak için yapılması gereken adımları bu konuda sizler için anlatıp hesap özeti hakkında bilgi vereceğiz.

Instagram hesap özeti, Instagram kullanıcılarının o hesapta neler yaptığını gösteren, kısacası yaptıkları aktiviteleri kaydeden bir sistem. Bu sistem sayesinde kullanıcı kendisi hakkında bilgi sahibi olabiliyor, Instagram’da yaptıklarıyla ilgili daha çok veriye ulaşabiliyor. Instagram hesap özetini kullanan bir kullanıcı nostalji yapmak isteyebilir veya daha önce yaptığı bir şeyi arayabilir. Kullanım amaçları çeşitli olmakla birlikte oldukça yararlı bir uygulama.

Instagram hesap özetine ulaşmak

Instagram’da hesap özetine ulaşmak için öncelikle profile girip ayarlara ulaşmak gerekiyor. Ayarlarda yer alan “Gizlilik ve Güvenlik” menüsüne geçiş yaptıktan sonra bu ekranda yer alan “Hesap Verilerini Görüntüle” seçeneğine basıp buraya giriş yapılmalı. Hesap özetine girmek bu kadar kolay.

Instagram hesap verileri sayfasında pek çok veri yer almakta. Bu ekranda hesap bilgileri, profil bilgileri, bağlantılar, hesap hareketleri, hikaye hareketleri, işletme profil bilgileri ve reklamlar olmak üzere çeşitli sekmeler bulunuyor. Kullanıcılar bu sekmelerden herhangi birini inceleyerek kategorize bir şekilde verilerine düzgünce ulaşabiliyor.

Hesap bilgileri kısmında ilk olarak Instagram’a katıldığı tarih ve saat yazmakta. Kullanıcı buradan Instagram’a tam olarak katılma zamanını öğrenebilir. Bu bölümde hesap gizliliği değişiklikleri, şifre değişiklikleri, önceki e-posta adresleri, önceki telefon numaraları ve doğum tarihi gibi çeşitli bilgiler de yer almakta. En alt kısımda ise uygulamalar arası mesajlaşmaya yükseltme bilgisi bulunuyor. Kullanıcı bu kısımda bu sisteme ne zaman geçtiğini öğrenebiliyor.

Profil bilgileri kısmında önceki kullanıcı adları, önceki adlar, biyografi metinleri ve önceki bağlantılar yer almakta. İşletme profil bilgileri sekmesinde ise işletme hesabına ne zaman geçiş yapıldığı ile ilgili bilgi verilmekte. En alt kısımda yer alan reklamlar sekmesi ise kullanıcıların ilgi duyduğu reklam sözcüklerini barındırıyor. Instagram’da kullanıcıya reklam gösterildiğinde bu bilgiler kullanılıyor ve en doğru sonuçlar gösterilmeye çalışılıyor.

Bu özelliklerin yanı sıra uygulama içerisinde takip istekleri, takip eden kişiler, takip edilen konular, girişler, çıkışlar, arama geçmişi, anketler, sorular, kaydırma çubukları ve müzik gibi pek çok detay da yer alıyor.