Bayilik başvurusu için: 0530 504 18 44

Instagram Hikaye Gizleme

Instagram Hikaye Gizleme

Instagram Story Gizleme 

Sosyal medya uygulamaları arasında resim ve video odaklı olarak hizmet veren Instagram panelinde kişilerin story paylaşmaları da söz konusudur. Bu hikayelerin 24 saat boyunca takipçilere sunulması ve izlenile bilirliğin söz konusu olabilmesi de mümkündür. Ancak bazı hikayelerin bazı kullanıcıların izleyemeyeceği türde olması da önemli bir konudur. Kişilerin Instagram story gizleme hususunda da ne şekilde hareket etmelerini bilmeleri noktasında da etkin sonuçlar almaları mümkün olmaktadır. Bu sayede de istenmeyen kişilerin anlık atılan görselleri görmeleri de mümkün olmayacaktır. Herkesin bu şekilde kolaylıkla hareket etmeleri ve sonuç almaları da muhtemeldir. Bu yüzden de en doğru şekilde hareket etmek de muhtemeldir. 

Instagram Hikaye Gizleme 

Instragram’da paylaşılan hikayelerin gizlenmesi konusunda temel olarak bir yöntem açığa çıkmaktadır. Instagram story gizleme konusunda uygulamada yer alan ayarlara giriş yapmak gerekecektir. Sonrasında da gizlilik kısmına girilerek; buradaki hikaye kısmı tercih edilecektir. Burada kişi sayısı da yer alacak olup; kişilerin bu seçeneğe tıklaması durumunda kendisini takip eden kişilere dair bir liste ortaya çıkacaktır. Bu listeden seçimler yapılarak Instagram story gizleme işlemleri de gerçekleşebilecektir. Bu sayede de gizleme işlemleri gerçekleşebilecek ve en uygun durumlar sosyal medya kullanıcılarını da bekliyor olacaktır. Her zaman bu yöndeki değişiklikler aynı şekilde gerçekleştirilerek; bu yönde bir yol izlenmesi durumu da söz konusu olarak ifade edilecektir. 

Instagram Hikaye Gizlemede Dikkat Edilecekler

Instagram odaklı story gizleme seçeneklerinin ele alınması hususunda dikkat edilmesi gereken bazı hususlar da yer almaktadır. Instagram story gizleme konusunda kişilerin hikayelerini paylaşmadan bu süreci ele almaları yerinde bir tercih olacaktır. Aynı zamanda da hikayelerin gizlendiği kişilerin yakın çevresine odaklı olarak aynı hareketi sergilemekte de yarar vardır. Böylelikle tamamen takip edilemeyecek ve Instagram faaliyetleriniz konusunda başkalarının fikir sahibi olmasını ve takipte kalmasını da engelleyecek şekilde yer alabileceksiniz. Her zaman bu hareketlerin gündeme gelmesinden önce bu şekilde hareket etmekte fayda vardır. Hikayelere dair gizlilik ayarları kaydedilse de paylaşım yapmadan önce denetlenmesi de önem arz eden bir konudur. 

Instagram Hikaye Gizleme Nasıl Yapılır? 2022 Videolu Anlatımı