Bayilik başvurusu için: 0530 504 18 44

İnstagram Takip Engeli

Instagram Takip Engeli

Sosyal medya takipçi engeli problemi son dönemin en büyük sorunları arasında yer alırken birçok kullanıcı bu sorun ile karşılaşıp çözüm yolu aramaya başlamaktadır. Sosyal medya hesabında yaşanan sorunun çözümü nedir ya da ne kadar sürede tekrardan takip işlemine devam edilebilir gibi çelişkiler yaşanırken bunun yanında Instagram takip engeli sorunun tamamı ile çözüme kavuşabilir mi gibi soru işaretlerini kısa bir süre içerisinde detaylı bir şekilde araştırarak çözüme kavuşturmak mümkündür. Instagram’ın gizlilik kuralları güncellemesi sonrası işlemleri azaltmak için kısa süre içerisinde yapılan arka arkaya takip hareketlerine verdiği ceza olurken sahte hesapların önüne geçip daha temiz bir platform amaçlanmıştır. 

Instagram Takip Engeli 

Instagram içerisinde takip engeli ile karşılaşıldığı taktirde süreleri aşağıdaki gibidir.

Hızlı şekilde arka ki takip işlemi 1- 2 kere yapıldığı takdirde hesaplardaki engel 24 ile 48 saat arasında açılmaktadır.

Engel kalktıktan sonra tekrar devam edilen durumlarda hesabın açılma süresi 7 günü bulabilmektedir.

Paralı veya özel yazım kullanarak hesap büyütme işlemi yapılan kişilerin tespiti sonucunda hesaplarına takip engeli kalkma süresi 30 günü bulmaktadır.

Özel yazılımlar kullanılmadan gerçekleştirilen işlemlerde Instagram takip engeli çelişkilerini yaşamak mümkündür. Instagram kişiye bu tarih kendisi bildirmekte ve o zamana kadar beklemekten başka bir çözüm yolu bulunmamaktadır. Bekleme süresi olmadan bir uyarı çıktığında ise 7 ve 30 gün içerisinde hesaplar tekrardan takip işlemini açılacaktır. 

Instagram Takip Engeli Hakkında

Instagram takipçi engelini kaldırarak günlük takipçi sınırlarını öğrenip özgürce arkadaşlık isteği göndermek isteyen kişiler Instagram takip engeli hakkında detaylı araştırma gerçekleştirmek gerekmektedir. Instagram uygulaması son günlerde artan milyonlarca aktif kullanıcısına birden fazla güvenli ayrıcalık tanıması nedeniyle belirlediği toplu kuralları sayesinde sosyal medya üzerinde daha rahat vakit geçirebilmeyi olanak sağlamaktadır. Bazı zamanlar takip ve beğeni engeli ile karşılaşan kullanıcılar engeli kaldırmak için birçok yola başvurursa da direkt olarak Instagram ile irtibata geçmek daha çözümsel olacaktır. Instagram takipçi engeli problemi birçok kişi tarafından yaşansa da bu durumun çözümü tamamı ile Instagram ile iletişime geçmektir.