Bayilik başvurusu için: 0530 504 18 44

İnstagram Toplu Mesaj Silme

Instagram toplu mesaj silme

Instagram toplu mesaj silme işlemi bazı kullanıcıların ihtiyacı olan bir şey. Bu konuda toplu mesaj silme işleminden detaylıca söz edeceğiz.

Facebook şirketinin sahip olduğu Instagram, değerine değer katmaya ve yeni kullanıcılara kavuşmaya devam ediyor. Bazı kullanıcılar Instagram kullanırken mesajlaşma sisteminde çok mesaj birikmesinden yakınabilir. Bu gibi durumlarda yapılması gereken toplu mesaj silme sistemini kullanmak. Mesajları tek tek silmek oldukça uzun ve zahmetli bir iş olacağından dolayı toplu mesaj kaldırma yöntemlerini denemek en mantıklı karar olacaktır.

Instagram toplu mesaj silme işlemi

Instagram’da yalnızca tek bir mesajı silmek için bir mesajın üzerine gelip ona basılı tutmak ve sonrasında “Gönderimi Geri Al” demek yeterli oluyor. Bu mesaj tüm kullanıcılar için tamamen kaldırılmış oluyor. Bu özellik sayesinde yalnızca silmek istediği mesajı silmiş oluyor.

Bunun yanı sıra bazı kullanıcılar Instagram sohbet kutusundaki mesajları toplu bir şekilde veya birkaç tanesini kaldırmak isteyebilir. Bunun için yapılması gereken işlem oldukça basit. Bu işleme geçmeden önce şundan bahsetmek istiyoruz ki mesajları topluca kaldıran bir kişi mesaj gönderimini geri alamayacağı için artık o mesajlara ulaşamıyor olacak. Bundan dolayı hatalı bir mesaj gönderildiğinde mesaj gönderimini geri alma işlemi en mantıklı işlem olarak yer alıyor.

Çoklu bir şekilde sohbet silmek için öncelikli olarak sohbet kutusuna gelmek ve sağ üst köşedeki üç noktaya tıklamak gerekir. Bu işlem sonrasında kullanıcıların yanında yuvarlak görünüme sahip bir simge bulunacak. Eğer böyle bir yöntem yok ise profesyonel hesap gerekebilir. Kullanıcı silmek istediği bir mesajı seçtiğinde bu işaretin içerisine tik eklenecek. Tik ekli her bir simgenin yanındaki kullanıcıların mesajlarının silineceği anlamına geliyor. Kullanıcı istediği hesapları seçtiğinde artık mesajları silmek için hazır hale geliyor.

Bazı kullanıcılar Instagram toplu mesaj silme işlemini tek tek seçmek yerine topluca yapmak isteyebiliyor. Bazı sohbet kutularında binlerce mesaj olması kullanıcıların ciddi zaman harcamasına sebep olabilir. Bu durumda yapılması gereken işlem Instagram toplu mesaj silme uygulaması kullanmak olsa da bu uygulamaların güvenilirliği konusunda şüpheyle yaklaşmak gerekiyor. En doğru karar güvenli bir uygulama kullandıktan sonra uygulamanın yetkilerini kaldırmak.