Bayilik başvurusu için: 0530 504 18 44

İnstagram Video Düzenleme Uygulamaları


Instagram video düzenleme uygulamaları ile birlikte Instagram’da daha etkili paylaşımlar yapmak, daha çok kullanıcı çekmek mümkün oluyor.

Instagram, günümüzün en büyük sosyal medya uygulamalarından biri olmakta. Facebook şirketi tarafından geliştirilen bu yazılım her geçen gün daha çok veri topluyor, daha çok büyümeye devam ediyor. Instagram kullanıcıları, daha çok sayfa etkileşimi sağlamak adına zaman zaman güzel videolar paylaşmak isteyebilir. Bunun için ise video düzenlemesi gerekiyor. Video düzenlemek oldukça kolay bir işlem. Günümüzde masaüstü bilgisayarlar kadar olmasa da mobil ortamda video düzenlemek mümkün.

Instagram video düzenleme uygulamaları neler?

Instagram video düzenleme uygulamalarından birisi VideoShow tarafından üretilen video düzenleyici uygulaması olarak yer alıyor. Kullanıcılar bu uygulama ile birlikte videoya efekt ekleyebiliyor, çoklu müzik yerleştirebiliyor, çıkartma yapıştırabiliyor veya yazı eklemesi yapabiliyor. Üstelik bu eklemeler videonun herhangi bir kısmında yer alabiliyor. Bu da pek çok kişi için olumlu bir fırsat demek. Yazılımda GIF ekleme desteğinin de bulunduğunu belirtmek istiyoruz.

Instagram için sunulan video yazılımlarından birisi de Adobe Premiere Pro gibi zaman tüneline sahip olmasıyla bilinen InShot olmakta. InShot uygulaması, logosuyla birlikte adeta Instagram için oluşturulmuş gibi duruyor. Uygulamada kullanıcıların yapabileceği işlemler arasında video kırpma, ses efekti ekleme, yazı ekleme veya görsel ekleme gibi çeşitli şeyler yer almakta. Bir zaman tüneline sahip olan bu uygulama, kullanıcıların istenilen zamana içerik eklemesini sağlıyor. Adobe Premiere Pro kullanıcıları için uygulamayı kullanmak oldukça kolay olabilir. Zaman tünelinin yanı sıra çoklu katman sistemine sahip olan yazılım sayesinde aynı süre içerisinde birden fazla içerik yer alabiliyor.

İçerisinde Instagram araçlarının bulunduğu bir diğer yazılım YouCut olarak karşımıza çıkıyor. Instagram video düzenleme uygulamaları arasında yer alan bu uygulamada da bir zaman tüneli sistemi yer almakta. Kullanıcılar istediği videoyu istediği gibi düzenleyerek katman sisteminden yararlanabiliyor, istediği efekti ekleyip videoyu daha güzel bir hale getirebiliyor. Uygulamanın sunduğu özellikler arasında filtre desteği, kesme, kırpma ve ses ekleme gibi özellikler bulunuyor.