Bayilik başvurusu için: 0530 504 18 44

İnstagramda Hızlı Takipten Çıkmak

Instagram’da hızlı takipten çıkmak

Instagram’da hızlı takipten çıkmak için yapılması gereken bazı şeyler bulunuyor. Bu konuda hızlı takipten çıkmayı anlatacağız.

Instagram kullanan bazı kullanıcılar bazen temizlik yapmak isteyebilir. Bunun için hızlı takipten çıkma temizlik yöntemlerinden birisi olmakta. Hızlı takipten çıkmak normal şartlarda oldukça zaman alan bir durum çünkü kullanıcı hızlı bir şekilde takipten çıkmak istediğinde Instagram yapay zekası bunu spam olarak algılıyor ve hemen önlem alıyor.

Instagram çok büyük bir platform olduğu için bu gibi yöntemleri kısıtlama ihtiyacı duyuyor. Eğer ki bu kısıtlamaları yapmasaydı Instagram daha yavaş çalışırdı, bu kadar yüksek performans almak mümkün olmazdı. Bundan dolayı platformun hızlı çalışması açısından uygulamada böyle önlemler alınıyor.

Instagram’da hızlı bir şekilde takipten çıkmak

Günümüzde Facebook şirketine ait olan Instagram’da hızlı takipten çıkmanın yollarından birisi kullanıcının kendini bu konuda geliştirmesi olmakta. Bunun için yapılabilecek şeylerden birisi fare ile hızlı bir şekilde takipten çıkmak. Bunu yapabilmek için egzersiz yapmak gerekiyor. Zaten kullanıcı bir süre sonra hızlı bir şekilde hatasız olarak bu işlemi yapabiliyor ve işlem hızlı bir şekilde tamamlanıyor. Şunu söylemek gerekiyor ki yaklaşık 50 takipten çıkma işlemini ard arda yaptıktan sonra sayfayı yenileyip kontrol etmek gerekiyor. Çünkü Instagram takipten çıkma yapılmış gibi gözükse de takipten çıkmamış olabilir. Bu durum Instagram’ın önlem aldığı anlamına geliyor.

Instagram’da hızlı bir şekilde takipten çıkmak için yapılabilecek şeylerden birisi de otomatik tıklama yapan uygulamaları kullanmak. Bu uygulamalara nerenin basılacağı yani hangi koordinatın çalıştırılacağı açıklanıyor. Sonrasında uygulama otomatik olarak hızlı bir şekilde hallediliyor. Bu özellik sayesinde kullanıcı yorulmamış oluyor.

Instagram’da hızlı takipten çıkmak için yapılabilecek şeylerden birisi de hızlı takipten çıkma uygulamalarını kullanmak oluyor. Bu tür uygulamaları kullanmak her ne kadar işe yarıyor olsa da bazı uygulamalar güvenli olmayabilir, hatta hesap üzerinde bir şeyler yapabilir. Eğer bu hizmetlerden yararlanmak isteniyor ise yapılması gereken şey şifre vermemek, yalnızca gerekli yetkiyi sağlamak. Uygulama işlemi tamamladığında ise uygulamanın yetkilerini kaldırmak yeterli olacak.