Bayilik başvurusu için: 0530 504 18 44

Youtube İzlenme Sayısını Yükseltme


YouTube izlenme sayısını yükseltme aşamaları YouTuberların merak ettiği konulardan birisi olarak karşımıza çıkıyor olmakta.

2005 yılında kurulan, 2006 yılında Google’a satılan, kısa sürede büyük bir kitleye ulaşan ve reklamlardan para kazanma özelliği ile daha da büyüyen YouTube için merak edilen pek çok şey var. Bunlardan birisi YouTube izlenme sayısının nasıl yükseltileceği olmakta. YouTube izlenme sayısını yükseltmek aslına bakılırsa çok zor bir şey değil. Yalnızca biraz çaba sarf etmek ve bazı şeylere dikkat etmek gerekiyor.

YouTube izlenme sayısını yükseltme yolları

YouTube izlenme sayısını arttırmayı hedefleyen bir kullanıcının yapması gerektiği şeylerden birisi YouTube abone satın al, YouTube izlenme satın al veya YouTube beğeni satın al gibi hizmetleri kullanması. Örneğin bir YouTuber, YouTube videosu için YouTube beğeni satın al hizmet paketinden yararlandığında o videonun beğeni sayısı yükselmeye başlayacak ve izlenmesinde de bir artış yaşanacak. Videonun etkileşim oranı arttıkça daha fazla kullanıcının videoyu fark etmesi mümkün olacak. Çünkü video etkileşimi arttığından dolayı önerilenlere çıkmak mümkün oluyor. Sonrasında ise kanalın abone sayısında artış yaşanacak.

YouTube izlenme sayısını yükseltme yöntemlerinden bir diğerine geçelim. YouTube’da başarılı olmak için çeşitli forumlarda, Facebook gruplarında veya Discord sunucularında reklam yapmak gerekir. Bu gibi reklamlar genellikle geçici olduğundan dolayı reklamlar ile birlikte YouTube izlenme satın al gibi paketlerden de yararlanmak gerekiyor. Bu sayede etkileşim arttığından ötürü diğer videoların da izlenmesinde bir yükselme olur.

YouTube izlenme sayısını arttırmayı amaçlayan bir kullanıcı videolarında teşvik yapmalı. Bazı YouTube kanalları, videolarının daha çok izlenmesi için teşvik edici sözler sarf ediyor. Örneğin “Kanala abone olmayı unutmayın, bildirimleri açın, beğeni ve yorumlarınızı bekliyoruz.” gibi cümleler bir kanalın etkileşim oranının yükselmesinde etkili olmakta. Bu gibi detaylar YouTube izleyicilerinin o kanal ile daha çok etkileşime girmesini sağlayabilir.

YouTube’da etkili bir şekilde izlenme sayısı elde etmek için videoların çözünürlüğünü yüksek tutmak, videolara etiket eklemek ve konu başlıklarını ilgi çekici yapmak gerekiyor. Bu gibi durumlar da kanalın yükselmesinde etkili olabiliyor.


youtube izlenme satın al